De Klusjesman

Rolluik

een klusjesman die blij is met zijn job

Rolluik

Wat was het probleem?

Onze klant nam contact met ons op omdat hij een rolluik had dat vastzat en niet meer te openen of te sluiten was. Het bleek dat het rolluiklint uit het wiel was gedraaid, wat het probleem veroorzaakte. Dit kon gebeuren door slijtage van het rolluiklint of door verkeerd gebruik van het rolluik.

Oplossing:

Onze technieker kwam ter plaatse en kon het probleem tijdelijk oplossen door het rolluiklint opnieuw te steken. Echter, door de ouderdom van het rolluik – het was maar liefst 64 jaar oud – blokkeerde het rolluik opnieuw.
Daarom stelden we voor om een nieuw rolluik te plaatsen. We maakten een gedetailleerde offerte op en stuurden deze naar de klant. Die ging akkoord en we gingen over tot de planning van de werken. Onze techniekers zorgden voor de volledige installatie en zorgden ervoor dat het nieuwe rolluik perfect werkte.
Dankzij onze expertise en professionele aanpak kon de klant snel en efficiënt geholpen worden met het rolluikprobleem. Bij Klusjesman kan u steeds rekenen op een snelle en kwaliteitsvolle service, zodat u zorgeloos kan genieten van uw woning. Neem gerust contact op met ons voor al uw klussen, groot of klein.

Deel: