De Klusjesman

Elektriciteitswerken

In het kader van nieuwbouw & renovatie

Elektriciteitswerken
volgens het boekje

Voor elektriciteitswerken volgens het boekje – en volgens de geldende veiligheidsvoorschriften – moet u bij De Klusjesman zijn. Zowel in het kader van nieuwbouw als van renovatie kan u onze ervaren elektriciens inschakelen. Hieronder vindt u een greep uit ons takenpakket:

Omdat elektriciteit een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfsgebouw is, maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Uw comfort staat daarbij te allen tijde voorop!

elektrieker of elektricien bezig met een zekeringen kast
elektrieker of elektricien bezig met een lichtschakelaar
elektrieker of elektricien bezig met een zekeringen kast met meter
elektrieker of elektricien bezig met het ophangen van een lamp of luster
Uw routine komt niet in het gedrang

Een ervaren
elektricien nodig?

Zodra u ons oproept, schieten we uit de startblokken om van uw project een succes te maken. Een pluspunt van onze firma is dat we uw dagelijkse routine of bedrijfsactiviteiten amper verstoren.

Laat snel van u horen als u zich door een ervaren elektricien wil laten bijstaan. Dan plannen we een plaatsbezoek in om uw situatie in te schatten.

Soms moet het wat sneller gaan

Snel bereikbaar bij
elektrische noodgevallen

Mocht een elektrisch noodgeval willen melden, kan u ons altijd bereiken op het noodnummer 09 277 11 15. We helpen u snel en doelgericht verder, of het nu om een stroomstoring, een kortsluiting of een ander dringend probleem gaat.
office account manager at work klusjesman