De Klusjesman

Voor bedrijven

Uw behoeften als vertrekpunt

Klusbedrijf ten dienste van
ondernemingen & syndici

De Klusjesman is al jarenlang een trouwe partner van bedrijven, gebouwbeheerders en syndici. U hoeft ons slechts uw behoeften duidelijk te maken en wij gaan ermee aan de slag.

Waarvoor kan u bij ons aankloppen?

Eventueel met periodiek onderhoudscontract

Kleine klussen
& projecten van a tot z

Onze gedegen ervaring en kennis van de branche maken van ons de perfecte partij voor uw onderneming. Enerzijds staan we in voor kleine klussen, anderzijds nemen we projecten van a tot z voor onze rekening.

Om uw bedrijfssite langs de binnen- en buitenkant te laten onderhouden, kan u een periodiek onderhoudscontract met ons afsluiten.

Een constante bij alle bovenstaande diensten is onze heldere communicatie. Daarenboven zal u opkijken van onze piekfijne afwerking.

Ons vakmanschap wordt gewaardeerd

Vlotte samenwerking
met bedrijven

Ontdek waarom De Klusjesman niet alleen om vakmanschap, maar ook om een moeiteloze samenwerking bekendstaat.

Onze b2b-klanten getuigen graag over onze gemakkelijke bereikbaarheid en het feit dat wij hen volledig ontzorgen, zodat ze zich op hun eigen activiteiten kunnen focussen.

Bekijk nu hun oprechte testimonials en ervaar zelf het verschil.

Wij staan u graag te woord

Heeft u een vraag
voor ons klusbedrijf?

De Klusjesman is altijd beschikbaar zowel via het contactformulier als via WhatsApp. We streven ernaar om doorgaans binnen een dag te reageren en nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op, om al onze klanten binnen de kortste keren van dienst te zijn.

Voor hoogdringende gevallen waarvoor u een elektricien, loodgieter of slotenmaker nodig heeft, kan u ons op het volgende noodnummer bereiken: 092771115.