De Klusjesman

Opritten & terrassen

Van tegels tot grind, alles is mogelijk

Een oprit of terras aanleggen?
Geen probleem voor ons!

De Klusjesman is gespecialiseerd in opritten, terrassen en bestrating aanleggen. Met materialen als grind, tegels en klinkers creëren we de buitenruimte van uw dromen. Onze vakmensen letten er telkens op dat ze een loodrecht resultaat afleveren.

We streven er te allen tijde naar om van uw tuin een functioneel en esthetisch geheel te maken. Door de verscheidenheid aan materialen en ontwerpmogelijkheden zal uw bestrating perfect aan uw wensen voldoen. Hoewel we snel en efficiënt handelen, doen we geen concessies qua kwaliteit.

Duurzaamheid centraal

Opritten & terrassen
incl. vakkundige plaatsing

Bij de installatie van een oprit of een terras is het onze bedoeling om uw woning of bedrijfsgebouw een duurzame entree te geven. Omdat we uitsluitend bestendige materialen gebruiken, zal uw oprit of terras de dagelijkse slijtage moeiteloos doorstaan.

Daarenboven leggen we bij de plaatsing de nodige precisie aan de dag. Mocht u nog over bepaalde uitvoeringen twijfelen of er advies over wensen, hoeft u ons slechts aan te spreken. Wij verschaffen u graag een woordje uitleg!