De Klusjesman

Sanitaire werken

O.a. kranen, douches, wastafels & toiletten

Hoogwaardig sanitair
voor uw badkamer of keuken

Onze Loodgieters zijn zowel bedreven in keukens en badkamers renoveren als in vanaf een leeg canvas starten bij nieuwbouw. Onze vakmensen beschikken over de vereiste expertise en praktijkervaring om uw droomkeuken of -badkamer werkelijkheid te maken. Bovendien staan we altijd klaar om deskundig advies te verlenen wanneer nodig. Daarnaast zijn we ook altijd beschikbaar voor snelle hulp bij problemen met uw huidig sanitair!

Kwaliteit als rode draad

Onze loodgieters
staan in voor duurzaamheid

Binnen sanitair nemen we uiteenlopende karweien op ons, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onderstaand overzicht geeft alvast een duidelijk beeld:

Ongeacht uw voorkeuren qua sanitair, binnen elke prijsklasse is er wel een product te vinden. Wij vergemakkelijken uw keuze door in samenspraak de juiste materialen te selecteren.

Daarnaast plaatsen we betegeling en garanderen we waterbestendige schilderwerken in bijvoorbeeld badkamers.

Onze medewerkers handelen altijd snel en efficiënt. Dat neemt echter niet weg dat we steeds op kwaliteit focussen en voor een piekfijne afwerking gaan.

Overtuigd? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

office account manager at work klusjesman
Soms moet het wat sneller gaan

Snel bereikbaar bij
sanitaire noodgevallen

Voor dringende sanitaire interventies hebben we een speciaal noodnummer: 09 277 11 15. Zodra je ons opbelt, snellen we te hulp bij onder andere lekken, verstopte leidingen en defecte chauffages.