De Klusjesman

Over ons

Unieke mensen met unieke talenten

Leer de medewerkers
van ons klusbedrijf kennen

Ons team, daar zijn we trots op. Een toffe bende unieke mensen met hetzelfde doel: zich dagelijks inzetten om u met al uw klussen te helpen.

Na al jaren trouwe dienst in de sector is er vrijwel geen enkele klus die we nog niet hebben gerealiseerd. Daarom vertrekken we naar elke werf met een gerust hart.

We geloven in duidelijke communicatie en een persoonlijke aanpak, zodat u zich tijdens het hele proces op uw gemak voelt.

Tot slot garanderen we een vlotte service en een kwaliteitsvolle afwerking. Bij De Klusjesman doen we er alles aan om u tevreden te stellen met het resultaat.

Alle medewerkers in beeld

Ons team

Vincent

Zaakvoerder

Naast LOCKX heeft Vincent nog een passie: mensen samenbrengen. Ons team wordt dus regelmatig verrast met een barbecue of een dagje weg in het weekend.

PS: Wist u dat Vincent ooit een gratis jacuzzi heeft gekregen van Brico? Merci, lieve Brico!

Miro

Zaakvoerder

Wanneer Miro u niet aan het helpen is met nieuwe veiligheidscilinders te installeren, kan u hem misschien wel onder water vinden. Waarom, vraagt u zich af? Het antwoord is simpel: in de Veldstraat kan je geen zeeschildpadden zien.

Valerie

Frontdesk

Valerie is onze frontdesk “Wonder Woman”. U kan haar dan ook aan de telefoon verwachten wanneer u LOCKX belt.

Buiten het werk komt u Valerie al eens op bijzondere plekken tegen: kamperend in de bossen of rondtrekkend door Thailand.

Paco

Veiligheid

Wij kunnen ons niemand beter inbeelden om de veiligheid van uw woning op punt te stellen.

Als vader van een kersverse dochter weet Paco misschien beter dan wie dan ook hoe belangrijk het is om uw huis goed beveiligd te hebben.

Wanneer u aan Paco vraagt wat zijn weekendplannen zijn, hoort u steevast: “van het weekend genieten met mijn dochtertje”.

Seppe

Veiligheid

Een beetje hetzelfde als bij Paco, maar toch anders: ook Seppe heeft enkele schatten thuis die hij veilig wil houden. “Mijn vriendin, onze kat Duts en binnenkort ons tweede kattenkind Dré (spreek uit: Dreetje).

Wanneer de buitenlucht te veel begint te roepen, springt Seppe op zijn motor en durft hij al eens de Italiaanse Alpen op te zoeken.

Welkom!

Zoals je ziet, missen we hier nog een toffe collega! Kom jij ons team vervolledigen? Stuur ons snel je cv en motivatie door en wie weet zien we je binnenkort bij ons op kantoor!