De Klusjesman

Schilderwerken

Ons kleuradvies komt goed van pas

Binnenschilderwerken
die vakmanschap uitstralen

De Klusjesman weet met binnen– en buitenschilderwerken raad. Onze schilders draaien al jarenlang mee in de branche en hechten veel belang aan een onberispelijke afwerking. Elk gebouw dat we onder handen nemen, willen we laten stralen.

Qua binnenschilderwerken verven we zoal muren en plafonds. U heeft daarbij een eindeloze keuze aan kleuren, afwerkingen en technieken.

Hoewel we snel en efficiënt te werk gaan, boeten we nooit ofte nimmer in aan kwaliteit. Bovendien nemen we uitgebreid de tijd om u advies over kleuren en materialen te verlenen.

Met duurzame & weerbestendige verf

Buitenschilderwerken
die tegen een stootje kunnen

Qua buitenschilderwerken verven we voornamelijk gevels en buitenschrijnwerk. Doordat we uw gebouw tegen weersinvloeden beschermen, zal het er langer keurig blijven uitzien.

Net als bij binnenschilderwerken bestaat hier een brede waaier aan kleuren, verfsoorten en afwerkingen. We leggen steeds dezelfde zin voor precisie aan de dag en leveren een resultaat af dat uw verwachtingen zal overtreffen.

Tijdens het hele proces staan onze schilders u met raad en daad bij als u vragen heeft of bijkomende inlichtingen wenst. Een klantgerichte service is dan ook ons handelsmerk!

Uw schilderwerken aan ons toevertrouwen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij stellen graag een gepersonaliseerde offerte voor u op.