De Klusjesman

Gyprocwerken

Valse plafonds, tussenwanden & omkastingen

Gyprocwerken
voor een keurige afwerking

Om uw interieur keurig af te werken, doet u er goed aan om Gyproc in te zetten. Met gipskartonplaten kunnen we razendsnel valse plafonds, tussenwanden en omkastingen optrekken. Ideaal om uw ruimtes (opnieuw) in te delen! Een pluspunt aan Gyproc is dat het materiaal 100 % recycleerbaar is. Voor vochtige ruimtes zoals badkamers zijn er ook waterbestendige platen op de markt. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met gyprocwerken en streven steeds naar een perfect resultaat.

U zal het verschil op uw energiefactuur merken

Gyproc,
makkelijk te isoleren

Door Gyprocplaten met isolatie in uw muren te combineren, wordt de binnentemperatuur stukken aangenamer. U heeft dan ook minder energie nodig om uw gebouw te verwarmen of te verkoelen, wat het milieu én uw energiefactuur ten goede komt.

Als bedrijf hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Wij werken daarom altijd nauw samen met onze klanten om hun wensen in vervulling te laten gaan.

Na onze tussenkomst hoeven we de Gyprocplaten enkel nog te overschilderen en uw gloednieuwe interieur is klaar! We zijn er enorm trots op dat we met onze gyprocwerken een steentje kunnen bijdragen aan een comfortabele en energie-efficiënte woning of bedrijfsruimte.