De Klusjesman

De Klusjesman heeft nu ook groene vingers! Maak kennis met De Tuinaannemer

De Klusjesman heeft nu ook groene vingers! Maak kennis met De Tuinaannemer

Na jarenlang klussen, renoveren en alles daartussenin, gaan we nu ook de groene tour op. Maak kennis met De Tuinaannemer, geboren uit de passie van De Klusjesman om uw buitenruimte om te toveren tot een droomplek.

Waarom De Tuinaannemer?

Omdat we uw zotste tuindromen werkelijkheid maken met een team van gepassioneerde vakmensen en een breed scala aan diensten. Van tuinontwerp en tuinaanleg (wij steken graag de handjes uit de mouwen) tot terrassen en opritten (wie houdt er nu niet van een prachtige entree?). En ook grondwerken (ja ja, wij hebben geen schrik van wat modder), tuinhuizen en bijgebouwen, en natuurlijk tuinonderhoud. Een mooie tuin vraagt om liefde en aandacht, en die geven we met plezier.

Waar staan wij nu?

Onze eerste projecten zijn al met succes afgerond en er staan nog veel meer in de steigers. Net zoals bij De Klusjesman, staan ook bij De Tuinaannemer efficiëntie, heldere communicatie en topkwaliteit voorop. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin terwijl wij al het werk doen.

Recent project in Mariakerke

We hebben onlangs een fantastische tuin aangelegd in Mariakerke, en wat een transformatie was dat! Samen met de klant maakten we een 3D-ontwerp om alles duidelijk te visualiseren. Daarna toverden we een lege tuin om in een paradijs met verschillende zones.

We creëerden een prachtige plantenborder die het hele seizoen bloeit, legden een grindvlak met glooiende vormen aan voor een open sfeer, en verhardden de ruimte bij de bank voor een mogelijke jacuzzi. De terrassen werden afgewerkt met stijlvolle cortenstalen bloembakken. 

Het resultaat? Een droomtuin om het hele jaar van te genieten! 🌿🌸

Kijk snel op onze website

Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel onze website voor meer informatie en laat u inspireren voor uw volgende tuinproject. Heeft u specifieke wensen of wilt u een consult plannen? Neem gerust contact met ons op!

Wij kijken ernaar uit om samen met u uw tuin om te toveren tot een waar paradijs. Met De Tuinaannemer is uw tuin in goede/groene handen. 🌿✨

Bekijk hier onze website

Deel: