De Klusjesman

Commerciële Projectmanager

Wie zijn wij?

Facibel BV is een snelgroeiende firma uit Gent, actief in heel Vlaanderen, en bekend om onze sterke merken: Rinovato, De Tuinaannemer en De Klusjesman. Ons team voert zowel kleine als grote projecten uit, van terrasaanleg tot complete tuinen en totaalrenovaties met vertrouwen en vakmanschap.

We staan voor kwaliteit en snelheid, en combineren jeugdig enthousiasme met ervaring om creatieve oplossingen te bieden. Bij ons draait alles om heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Je komt terecht in een ondersteunend team dat samen streeft naar het beste resultaat, waardoor je je snel thuis voelt en echt het verschil maakt.

Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste Commerciële Projectmanager met een positieve instelling, oog voor detail en een oplossingsgerichte mindset? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! In deze rol neem jij het heft in handen en leid je ons verkoopproces van A tot Z—van het starten van verkoopactiviteiten tot het sluiten van deals en de succesvolle oplevering van projecten. Als geboren aanstuurder inspireer je onderaannemers en intern personeel om het beste uit zichzelf te halen. Met jouw kennis van de sector weet je mensen te laten vertrouwen in ons eindproduct. Je hebt een talent voor timemanagement, waardoor je uitdagingen met flair aanpakt en snel oplossingen vindt als dingen niet lopen zoals gepland.

Jouw profiel:

Jobgerelateerde competenties:
  • Klantenadvies: Klanten telefonisch en persoonlijk begeleiden bij renovatieopties, met onze expertise voor optimale tevredenheid.
  • Deals sluiten: Actief bijdragen aan het sluiten van deals en contracten, waarbij je onze dynamische aanpak benadrukt.
  • Projectleiding: Leiding nemen in het plannen en uitvoeren van tuin- en renovatieprojecten, waarbij je expertise en frisse ideeën combineert.
  • Projectopvolging: Projectactiviteiten nauwkeurig volgen en documenteren om de voortgang effectief te beheren.
  • Netwerken: Een netwerk van onderaannemers opbouwen en onderhouden, met de kracht van ons jonge team als basis.
  • Concurrentie in de gaten houden: Trends en concurrentie monitoren om onze innovatieve aanpak te verbeteren.
Persoonsgebonden competenties:
  • Timemanagement: Helpt om tijd en prioriteiten effectief te beheren, zodat projecten soepel verlopen.
  • Technische kennis: Bouwkundige achtergrond stelt je in staat om haalbare oplossingen te bieden en klantvertrouwen te winnen.
  • Projectmanagement: Vermogen om meerdere projecten gelijktijdig te beheren, zorgt ervoor dat alles op tijd en binnen budget afgerond wordt.

Wat hebben wij te bieden?

  • Sfeer: Een geweldige werkomgeving met korte lijnen naar het management, perfect voor een teamspeler die houdt van een informele cultuur.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid: Ruimte om je werk op jouw manier te doen, ideaal voor een zelfstandige en resultaatgerichte professional.
  • Impact: Klanten van begin tot eind professioneel ondersteunen, wat aanspreekt bij iemand die kwaliteit en klanttevredenheid waardeert.
  • Commissieplan: Naast een vast loon bieden we een commissieplan dat inzet beloont, perfect voor een gedreven persoon die zijn of haar prestaties erkend wil zien.
  • Loonpakket: We bieden een aantrekkelijk loonpakket met een firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering, zodat je goed verzorgd bent en je kunt focussen op jouw werk en klanttevredenheid.
Hier voel je je betrokken & gewaardeerd

Werken bij De Klusjesman?
Laat je overtuigen door ons team!

Ontdek de inspirerende verhalen van onze getalenteerde medewerkers bij De Klusjesman.

Van klusjesmannen tot salesmanagers, ze delen allemaal hun enthousiasme over hun gevarieerde takenpakket, de diverse teamsamenstelling en onze geweldige werkomgeving.

Ontdek hoe wij een stimulerende plek creëren waar iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt. Kom jij je bij ons team voegen?