De Klusjesman

Too Good To Go

een klusjesman die blij is met zijn job

Too Good To Go

Onze technici kwamen ter plaatse om enkele logo’s zorgvuldig en nauwkeurig op te hangen. Dat werd met uiterste zorg en precisie verwezenlijkt. Hieronder zie je hen in actie en kan je het resultaat ontdekken.

Voor:

Na:

Wat was het probleem?

De onderneming Too Good To Go contacteerde ons omdat ze een een paar werkjes wilde laten uitvoeren, inclusief een aanpassing aan haar logo. Het was voor de klant belangrijk om het merk te vernieuwen en een nieuw imago te creëren dat beter bij de bedrijfswaarden en doelstellingen paste. Eerst zijn we met ons team ter plaatse gekomen om de werken te inspecteren en een offerte op te stellen. Nadat de klant de offerte had goedgekeurd, zijn we begonnen met de werkzaamheden.

Oplossing:

Onze klussers kwamen op locatie en begonnen direct met het oude logo van de muur te verwijderen. Dat was een uitdagend werk omdat er stukken van de muur mee kwamen. Vervolgens maakten ze de muur vlak en tekenden ze de omranding van het nieuwe logo erop. We wilden er zeker van zijn dat de klant tevreden was met het ontwerp en vroegen daarom om feedback voordat we het nieuwe logo bevestigden. Ten slotte was het tijd om het nieuwe logo te bevestigen. Ons team plaatste het nieuwe logo op de muur en controleerde of het 100 % recht hing. Na afloop organiseerden ze een bijeenkomst waarbij alle collega’s aanwezig waren om de afronding van het project te vieren met een hapje en drankje.

Deel: